TEACHING LANGUAGES AND CULTURES IN THE POST-METHOD ERA

IMG_2189 (1)

Друга интернационална конференција Teaching Languages and Cultures in the Post-Method Era: Developing Competencies, Re-thinking Practices биће одржана уз шести научни скуп НИСУН, 11. и 12. новембра 2016. године на Филозофском факултету у Нишу, у организацији Департмана за англистику и Центра за обуку наставника и професионално усавршавање.

После прве конференције организоване 2014. године, показало се да скупови овог типа спајају истраживаче и наставнике и отварају могућности за успешне дискусије, сарадњу и даља истраживања. Надамо се да ће и ова конференција бити добра платформа за научнике, истраживаче и практичаре у пољу примењене лингвистике и наставе страних језика и културе.

Пленарни говорници су Фредерикос Валетопулос, професор Департмана за лингвистику Универзитета у Поатјеу, Француска, и Кристијан Вос, професор Института за источно-словенске језике и продекан Филозофског факултета Универзитета Хумболт у Берлину, Немачка.

Конференција је акредитована код ЗУОВа као облик сталног стручног усавршавања, носи 2 бода, под каталошким бројем S12022016, а циљне групе су 1002, 1003, 1004, 1008, 1015, 1016. Наставници се могу пријавити за учествовање мeјлом на адресу. Цена котизације је 2.000 динара, а све остале информације могу се видети на сајту http://tlcnis.weebly.com

Програм Конференције доступан је на сајту Филозофског факулета: http://www.filfak.ni.ac.rs/konferencije

Leave us a Comment